WIJ ZIJN RONALD VELDERMAN EN GRADUS BELTMAN

IMG_20170223_100645

Ronald:

 

Ik heb een opleiding gedaan tot eerste monteur bedrijfswagens en mobiele werktuigen en heb enkele jaren als bedrijfswagen monteur gewerkt.

Maar als jongen van de boerderij bleef toch de landbouw kant meer trekken. Daarom heb ik toen het besluit genomen om te solliciteren op een vacature van Domatrac Mechanisatie. Hier heb ik mijn diploma eerste monteur landbouw mechanisatie gehaald en ook mijn VCA leiding gevende.

Naast diverse dealer cursussen op landbouw en tuin & park machine gebied heb ik in de praktijk veel ervaring opgedaan. Bij Domatrac Mechanisatie  heb ik werkplanning gedaan een deel magazijn werkzaamheden en ben ik service monteur geweest. Dit in 17 jaar dienstverband. Na bedrijfsbeëindiging van Domatrac Mechanisatie hebben Gradus en ik besloten  om samen G & R Techniek op te richten.

 

.

Gradus:

 

Ik heb een opleiding gedaan tot eerste monteur landbouwmechanisatie.

Ik ben begonnen als leerling monteur bij een John Deere dealer en ben doorgegroeid naar servicemonteur. Na 12 jaar ben ik overgestapt naar een agrarisch loonbedrijf en heb hier gewerkt als monteur in de werkplaats maar ook op locatie en in drukke tijden was ik tevens chauffeur. In 2005 ben ik terechtgekomen bij een John Deere dealer als werkplaats monteur. Aangezien ik thuis een klein agrarisch bedrijf heb en ik van Domatrac Mechanisatie een baan aangeboden kreeg, paste dit beter qua reistijd.

Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de Tuin & Park machines. Na 7 jaar dienstverband besloot Domatrac Mechanisatie te stoppen en heb ik samen met mijn collega Ronald, G & R Techniek opgericht.